Wie

Nathalie en Ingrid wisten al altijd dat hun werk elkaar wederzijds kon bevruchten en Living Impro is daar het tastbare resultaat van geworden.

 

Nathalie van Renterghem is zelfstandig trainer en improvisatiespeler bij Inspinazie.  Ze ontwikkelt en begeleidt trainingen voor communicatie, samenwerking en leiderschap.  Meermaals per week staat ze zelf op het podium met TIM Theater, waar scènes ingezet worden om theorieën armen en benen te geven, of om mensen met elkaar in dialoog te doen gaan op een verrassende en taboeloze wijze.
Ze is sinds 2012 ook erkend (sociaal) bemiddelaar, hoofdzakelijk actief als burenbemiddelaar voor de stad Leuven.
In 2018 voltooide ze haar opleiding  als Deep Democracy facilitator waarmee ze nu ook actief is bij besluitvormingsprocessen in groepen.

 

Ingrid Deprez is psychologe en gestalttherapeute, geboeid door spiritualiteit en gedreven om mensen dichter bij hun ware aard te brengen en hun levenskwaliteit te verdiepen.
Zij stond twintig jaar geleden mee aan de wieg van Inspinazie. Ze heeft veel ervaring als teamleider opgedaan in verschillende organisaties.
Sinds 2018 is ze ook actief als erkend bemiddelaar, en geeft ze trainingen over het onderwerp.

 

 

“Nathalie en Ingrid zijn een prachtig trainersduo! Ze nodigen je op een heel natuurlijke, open en speelse manier uit je improvisatietalent te ontwikkelen… een echte aanrader!”
Jürgen Peeters, De Onderstroom