Wie

Nathalie en Ingrid wisten al altijd dat hun werk elkaar wederzijds kon bevruchten en Living Impro is daar al een tiental jaar met veel succes het tastbare resultaat van.

Nathalie van Renterghem is zelfstandig trainer en improvisatiespeler binnen Inspinazie.  Ze ontwikkelt en begeleidt trainingen voor communicatie, samenwerking en leiderschap, en train-the-trainer programma’s.  Meermaals per week staat ze zelf op het podium met haar gezelschap TIM Theater, waar improvisatietheater in bedrijven en o.a. tijdens studiedagen en congressen, ingezet wordt om theorieën armen en benen te geven, of om mensen met elkaar in dialoog te doen gaan op een verrassende en taboeloze wijze.
Daarnaast werkt ze als Deep Democracy facilitator in het vaste Hummus-team van Fanny Matheusen. Ze is sinds 2012 ook actief als erkend (sociaal) bemiddelaar. In de lente van 2024 verschijnt haar eerste boek, over de waarde van improvisatietraining.

Ingrid Deprez is psychologe en gestalttherapeute, geboeid door spiritualiteit en gedreven om mensen dichter bij hun ware aard te brengen en hun levenskwaliteit te verdiepen.
Zij stond twintig jaar geleden mee aan de wieg van Inspinazie. Ze heeft veel ervaring als teamleider opgedaan in verschillende organisaties.
Sinds 2018 is ze ook actief als erkend bemiddelaar, en geeft ze trainingen over het onderwerp.

“Nathalie en Ingrid zijn een prachtig trainersduo! Ze nodigen je op een heel natuurlijke, open en speelse manier uit je improvisatietalent te ontwikkelen… een echte aanrader!”
Jürgen Peeters, De Onderstroom