improvisatie-workout

Wat:

Onze improvisatie-workout is opgevat als “practice” van 60 minuten. Een regelmatige onderhoudsbeurt. De beste manier om een bepaalde mindset te versterken is immers oefenen en… blijven oefenen. We starten en eindigen elke sessie met terugkomende oefeningen (lichaamswerk en/of aandachtsoefening), en exploreren  op ludieke en laagdrempelige wijze daartussen elke keer een ander aspect van de improvisatiemindset: vrij associatief denken, diep luisteren, divergeren, durven falen, verbeeldingskracht, vertrouwen, scherp waarnemen,  spontaniteit,…
Alle oefeningen die we doen zijn eenvoudige zaken die je tussenin alleen of met iemand anders verder kan oefenen als je wil.

Voor wie:
Voor iedereen! Zowel voor wie Living Impro wil ontdekken als voor wie zich erin wil onderhouden. Er is geenenkele voorkennis vereist.

Luister hier naar enkele deelnemers:

Wanneer & Waar:

Vanaf 29 september hernemen we in principe elke woensdag van 20u30 tot 21u30 in Kessel-Lo
(Zaal Dramai/Inspinazie – Opvoedingstraat 19 – 12 min wandelen station Leuven)

Wanneer een sessie niet kan doorgaan, wordt er die week een online alternatief moment aangeboden. Ook bij grote interesse kunnen er vaker online sessies georganiseerd worden.

Je kiest zelf hoe vaak je deelneemt: een keertje, af en toe zoals het uitkomt, met vaste regelmaat, elke sessie,…

Prijs:

€ 13 / les – € 110 / tienbeurtenkaart (1 jaar geldig)
Inschrijven hoeft niet, je komt gewoon af.
Betalen doe je terplekke (bij voorkeur via Payconiq, en anders cash)
“Living Impro is een zeer interactieve training waarin de combinatie tussen mindfullness en improvisatie echt ervaren kan worden. Heel interessant voor mensen die zelf op een actievere manier wat meer in het hier en nu willen komen en die op zoek zijn naar tips en oefeningen om even uit de dagelijkse hectiek te ontsnappen. Het is op sommige momenten ook wel confronterend om je eigen valkuilen te ontdekken  door de diverse oefeningen maar het is vooral heel veel fun.”
Cyriel Kortleven