Wat

In Living Impro gebruiken we de filosofie van improvisatie als rijke inspiratiebron voor het leven van alledag en voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. In de module @work breiden we dit uit naar het functioneren van organisaties en teams.
Kernbegrippen hierbij zijn o.a.: loslaten, aandacht, flexibiliteit, cocreatie.
Zes persoonlijke kwaliteiten staan in Living Impro centraal:

Verbinding
Voeling
Verantwoordelijkheid
Vertrouwen
Vrijheid
Vreugde

Living Impro biedt vanuit een speelse insteek en in directe interactie met anderen een training die je helpt om meer in het hier&nu te leven, vrij en ontspannen. Living Impro als oefenpraktijk kan een ankerpunt en krachtbron zijn in de prestatiegerichte en stressvolle contexten waarin we ons vaak bevinden.

“Ingrid en Nathalie creëren een heel open sfeer. Ze nodigen je uit jezelf en de anderen te ontmoeten en stil te staan bij wat jou vooruit kan helpen. Het samenspel tussen hen is heel natuurlijk. Ook de manier waarop in de groep gewerkt wordt loopt heel natuurlijk. Zonder te bruuskeren krijg je heel wat mee dat een hele tijd later nog doorwerkt. Ik denk nog regelmatig met plezier terug aan de heerlijke tijd samen. De inspiratie blijft duren…” – Koen Joly – KEIK