vrijdagse improvisatie-workout

OPGELET

De Living Impro workout wordt voor dit najaar on hold gezet. In die tijd gaan we ons bezinnen over de formule, tijdstip en locatie. We zoeken een manier waarop we meer mensen kunnen bereiken en onze zaal in de winter niet on-ecologisch verwarmen voor één uurtje.

 

Onze improvisatie-workout op vrijdagmiddag is opgevat als “practice”. Een wekelijkse onderhoudsbeurt. De beste manier om een bepaalde mindset te versterken is immers oefenen en… blijven oefenen. We starten en eindigen elke sessie met terugkomende oefeningen (improvisatietraining/bodyscan/yoga), en exploreren  daartussen elke week een ander aspect van de improvisatiemindset.

Wanneer: elke vrijdag van 13u00 tot 14u00 behalve tijdens schoolvakanties
Deze activiteit wordt niet meer gepland in 2018.
Waar: zaal Dramai, Opvoedingstraat 19, 3010 Kessel-Lo
Prijs: € 10 / les  – € 80 / tienbeurtenkaart
Deelname: vrij toegankelijk. Inschrijven niet nodig.

Wie wil is welkom om vanaf 12u30 ter plekke de eigen lunch te nuttigen (frisdrank en water aanwezig).

“Living Impro is een zeer interactieve training waarin de combinatie tussen mindfullness en improvisatie echt ervaren kan worden. Heel interessant voor mensen die zelf op een actievere manier wat meer in het hier en nu willen komen en die op zoek zijn naar tips en oefeningen om even uit de dagelijkse hectiek te ontsnappen. Het is op sommige momenten ook wel confronterend om je eigen valkuilen te ontdekken  door de diverse oefeningen maar het is vooral heel veel fun.”
Cyriel Kortleven